Κορωνο -πάρτι στη Συγγρού: Τι αποκαλύπτει ο συνήγορος της 24χρονης, Αλέξης Κούγιας για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 16:14 Κορωνο -πάρτι στη Συγγρού: Τι αποκαλύπτει ο συνήγορος της 24χρονης, Αλέξης Κούγιας για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Τι αναφέρει ο συνήγορος της 24χρονης, Αλέξης Κούγιας, που συνελήφθη για το κορωνο-πάρτι στη Συγγρού

"Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική" αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της 24χρονης που συνελήφθη για το κορωνο-πάρτι στη Συγγρού με δεκάδες καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και ιερόδουλες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός ποινικολόγος, στο ξενοδοχείο δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι αλλά κάποιοι πελάτες, μεταξύ των οποίων και οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στην ταράτσα της μονάδας και άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν.

Παράλληλα διευκρινίζεται στην ανακοίνωση πως η 24χρονη δεν είχε καμία συμμετοχή και συνελήφθη ως τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου ενώ γίνεται γνωστό ότι ο η υπεράσπισή της "θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια".

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της νεαρής Π.Β, η οποία κατηγορείται ότι διοργάνωσε το πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, στο οποίο συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια".

Ποινική δίωξη και πρόστιμο 3000 ευρώ στην 24χρονη

Εις βάρος της 24χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού και διοικητικό πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην επίμαχη συγκέντρωση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα. Η κατηγορουμένη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο όπου η δίκη της αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση