Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Αρνητικός ο Νίκος Δένδιας - Παραμένουν σε καραντίνα ο ίδιος και ο Κ.Φραγκογιάννης - Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 20:10 Κορωνοϊός: Αρνητικός ο Νίκος Δένδιας - Παραμένουν σε καραντίνα ο ίδιος και ο Κ.Φραγκογιάννης - Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

Σε προληπτική καραντίνα από σήμερα τέθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Κ. Φραγκογιάννης

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά τα αποτελέσματα του rapid test στο οποίο υπεβλήθη.

Την ευχάριστη εξέλιξη έκανε γνωστή ο ίδιος με νέα ανάρτησή του στο Twitter μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα γνωστοποιώντας ωστόσο ότι θα παραμείνει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Οπως γράφει στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας στο twitter:

"Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε "καραντίνα" για προληπτικούς λόγους. #Μένουμε_Ασφαλείς"

Υπενθυμίζεται πως σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν από σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter

Σε καραντίνα και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης

Σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό τέθηκε και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης

Κώστας Φραγκο

Yπενθυμίζεται πως εξ αφορμής αυτού του γεγονότος ακυρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι. Σημειώνεται πως ο Σάμεχ Σούκρι συνοδεύει τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, κατά την επίσκεψή του και τις επαφές του στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

"Υποδέχτηκα τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Abdel Fattah el-Sisi. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη στενή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου" έγραψε αμέσως μετά την υποδοχή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Δένδιας.

πηγή: thetoc.gr