Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή με άσπρες φόρμες η 15χρονη κόρη της 50χρονης και ο Ρουμάνος [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 14:51 Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή με άσπρες φόρμες η 15χρονη κόρη της 50χρονης και ο Ρουμάνος [εικόνες]

Το κατώφλι της ανακρίτριας ανηλίκων πέρασαν η 15χρονη και ο 17χρονος Ρουμάνος, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Το κατώφλι της ανακρίτριας ανηλίκων πέρασαν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, προκείμενου να απολογηθούν, η 15χρονη και ο 17χρονος Ρουμάνος, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Υπενθυμίζεται ότι, η 15χρονη κόρη της γυναίκας, κατηγορείται ως η ηθική αυτουργός της δολοφονίας, ενώ ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφός της μαζί με τον 16χρονο φίλο τους από το Λουτράκι, φέρονται να είναι οι φυσικοί αυτουργοί.

Σημειώνεται ότι, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 16χρόνος από το Λουτράκι, χθες, μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων. Ο 16χρονος αρνείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, κατηγορεί τον 17χρονο Ρουμάνο και υποστήριξε πως ήταν στο διαμέρισμα, αλλά δεν γνώριζε ότι θα γινόταν δολοφονία. Ο έφηβος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που δεν εμπόδισε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ και που δεν ειδοποίησε τις Αρχές.

"Δεν τη σκότωσα εγώ. Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν μπροστά στο φόνο. Το λάθος μου είναι ότι δεν τον εμπόδισα. Έμεινα μαζί τους από φόβο. Με απείλησαν ότι αν φύγω θα φορτώσουν σε εμένα το έγκλημα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί. Μου είχαν πει ότι θα κλέβαμε μια πιστωτική κάρτα για να πάμε για ψώνια. Τον φόνο τον έκανε μόνος του ο 17χρονος. Η κοπέλα ήταν στο διπλανό δωμάτιο", υποστήριξε ο 16χρονος.

Από την άλλη, οι άλλοι δύο ανήλικοι, ο 17χρονος Ρουμάνος και η κόρη της 50χρονης γυναίκας, κατηγορούν τον 16χρονο, λέγοντας πως εκείνος είναι ο δολοφόνος.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: thetoc.gr