Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 09:53 Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ο μητροπολίτης νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ως συνέπεια πολύχρονης και ανίατης ασθένειας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ του παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε, ύστερα από τεστ μοριακού ελέγχου στο οποίο υποβλήθηκε, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, «η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ήδη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ως συνέπεια πολύχρονης και ανίατης ασθένειας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ του παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης – μεταξύ άλλων – πως και ο επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας Αγαθόνικος, «αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού» και υποβάλλεται σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται. Η δε κατάσταση της υγείας του, όπως αναφέρεται, είναι πολύ καλή.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.

Πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση