Ακυρώνεται το πρόστιμο στη γυναίκα που άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο - Παρέμβαση αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 09:32 Ακυρώνεται το πρόστιμο στη γυναίκα που άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο - Παρέμβαση αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας θα γίνει ένσταση και το πρόστιμο για τη γυναίκα που άφησε λουλούδι στο Πολυτεχνείο, δεν θα βεβαιωθεί.

Με προσωπική παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, η γυναίκα που χθες της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, δεν θα το πληρώσει.

Όπως δήλωσε στο OPEN ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θόδωρος Χρονόπουλος, θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί.

Η εντολή του αρχηγού της αστυνομίας

Ο κ. Χρονόπουλος ανάφερε ότι οι αντιδράσεις που υπήρξαν χθες, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, έγιναν γνωστές στον αρχηγό της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος αργά το βράδυ έδωσε εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο στη γυναίκα παρά το γεγονός ότι τήρησε κατά γράμμα τον νόμο για τη μετακίνηση των πολιτών και των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως κατήγγειλλε η ίδια η γυναίκα, έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και περνώντας από το Πολυτεχνείο σταμάτησε για να καταθέσει ένα λουλούδι. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι εργάζεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο και γι αυτό έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θόδωρου Χρονόπουλου:

 

 

Πηγές: Open, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση