Ηλεία: Λεηλασία 500.000 ευρώ – Διαρρήκτες “ξήλωσαν” ολόκληρο εργοστάσιο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:58 Ηλεία: Λεηλασία 500.000 ευρώ – Διαρρήκτες “ξήλωσαν” ολόκληρο εργοστάσιο!

Στην Ηλεία άγνωστοι λεηλάτησαν ένα ολόκληρο εργοστάσιο. Για μία ολόκληρη εβδομάδα και χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι έκλεψαν εξοπλισμό και προϊόντα αξίας τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Γι’ αυτή την πρωτοφανή υπόθεση στην Ηλεία το patrisnews.com αναφέρει ότι στόχος των δραστών βρέθηκε το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων – ενδυμάτων “Μπράτη Χρυσούλα – Χούνης Διονύσιος” στο Βαρθολομιό. Οι διαρρήκτες μπόρεσαν να αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα, αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ!

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της 14ης Νοεμβρίου 2020, όταν περαστικός παρατήρησε κινητικότητα στο χώρο του κλειστού εδώ και 20 μήνες εργοστασίου, ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Συγκλονισμένος ο Άγγελος Μπράτης, δημιουργός του εργοστασίου δήλωσε: “Όπως έμαθα 8 – 9 άτομα μετέφεραν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και τις τοποθέτησαν σε μεγάλα αυτοκίνητα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ό,τι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μπράτη, τα οποία είχαν μεταφέρει εκεί λόγω σεισμού!

“Δεν σεβάστηκαν απολύτως τίποτα!”, κατέληξε εξοργισμένος.

πηγή: Patrisnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση