Προκήρυξη 23 θέσεων σε Νομικά Πρόσωπα του Κράτους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 09:02 Προκήρυξη 23 θέσεων σε Νομικά Πρόσωπα του Κράτους

Πήρε ΦΕΚ και αναρτήθηκε και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ η προκήρυξη 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση δεκατεσσάρων (14) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επτά (7) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, όπως προβλέπεται.

Συνολικός αριθμός θέσεων 23, όλες στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Για την Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι:

ΝΟΜΙΚΩΝ (Με εξειδίκευση στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού) - 6 θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ / ΚΟΣΤΟΛΟΓΩΝ Με εξειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού) - 7 θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Με εξειδίκευση στη Διαχείριση και Παροχή IP Υπηρεσιών ή στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων) - 1 θέση με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

Για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι:

ΕΛΕΓΚΤΩΝ - Τρεις (3) θέσεις με διετή σύμβαση*

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ - Δύο (2) θέσεις με διετή σύμβαση*

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - 2 θέσεις με διετή σύμβαση*

* Η οποία δύναται μετά τη λήξη της να μετατραπεί σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Για το Συνήγορο του Καταναλωτή:

ΝΟΜΙΚΩΝ (Με εξειδίκευση στο Εμπορικό ή Αστικό Δίκαιο) - Δύο (2) θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 3 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com