Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη πιάνουν δουλειά στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 09:41 Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη πιάνουν δουλειά στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Η Ανθή, η Ευαγγελία και τ' άλλα κορίτσια πιάνουν δουλειά στη Θεσσαλονίκη - Οι ηρωίδες νοσηλεύτριες από την Κρήτη έφτασαν στο Ιπποκράτειο.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έφτασαν νωρίς το πρωί οι δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη που αποφάσισαν να βοηθήσουν εθελοντικά στην μάχη που δίνουν οι γιατροί με τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Οι δέκα νοσηλεύτριες πήραν την πρωτοβουλία να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, όπου η κατάσταση στα νοσοκομεία έχει πιάσει «κόκκινο» καθώς ελάχιστες είναι οι ελεύθερες κλίνες στις ΜΕΘ. Η εθελοντική προσφορά τους έχει συγκινήσει όλη τη χώρα.

“Ευχηθείτε μας καλή τύχη και να προσέχετε” είπαν χθες αναχωρώντας από το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου για τη συμπρωτεύουσα και έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι το θεωρούν καθήκον τους να στηρίξουν τους συναδέλφους τους στην πάνω Ελλάδα.

“Πιστεύουμε ότι αν και εμείς εδώ στην Κρήτη χρειαζόμασταν στήριξη, οι συνάδελφοί μας από άλλες περιοχές της χώρας θα το έκαναν” είπαν σημειώνοντας ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν γιατί ήδη τα έχουν ζήσει όλα σε κλινικές Covid και ΜΕΘ.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση