Συνελήφθη μέλος του ISIS! Έρευνες από την αντιτρομοκρατική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 16:14 Συνελήφθη μέλος του ISIS! Έρευνες από την αντιτρομοκρατική

Ένας άνδρας από την Συρία συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 27χρονος βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2018! Ομολόγησε φρικτές δολοφονίες.

Δυο χρόνια βρισκόταν στην Ελλάδα ο 27χρονος τζιχαντιστής από την Συρία ο οποίος είναι μέλος του ISIS και συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 27χρονος τζιχαντιστής συμμετείχε σε τρομοκρατικές πράξεις και σε δολοφονίες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DA’ESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τζιχαντιστής, μπήκε στην Ελλάδα στις 28 Μαρτίου του 2018 και μετά την ανάκριση αποδέχθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η Αντιτρομοκρατική έκανε έρευνες σε ανοιχτή δομή φιλοξενίας αλλοδαπών, όπου διέμενε, και εκεί βρέθηκαν  ψηφιακά πειστήρια τα οποία κάνουν φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση