Δυο 27χρονοι άνδρες διασωληνωμένοι – Ο κορωνοϊός δεν λογαριάζει πλέον ηλικίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 19:10 Δυο 27χρονοι άνδρες διασωληνωμένοι – Ο κορωνοϊός δεν λογαριάζει πλέον ηλικίες

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην δίνη μιας διασποράς χωρίς τέλος με 9 περιφέρειες της χώρας να έχουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η κατάσταση είναι δραματική με τον ιό να μην λογαριάζει πλέον ηλικίες και να χτυπάει ακόμα και ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 27χρονου στην Αθήνα ο οποίος διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και νοσηλεύεται στην εντατική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτός δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. 

Επίσης, ένας επίσης 27χρονος διακομίσθηκε την Τετάρτη 18/11, από την Μανωλάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με πολύ σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού, σε κωματώδη κατάσταση.
Ο νεαρός άνδρας, διασωληνώθηκε αμέσως ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες γι’ αυτόν. Έχει ήδη δοθεί εντολή στον ΕΟΔΥ, να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο στην Μανωλάδα, για να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του 27χρονου, και να διενεργηθούν τα απαραίτητα τεστ.
 
Πηγή: Newsit.gr
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση