Electra Palace: Δωρεάν φιλοξενία σε νοσηλεύτριες που δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 12:19 Electra Palace: Δωρεάν φιλοξενία σε νοσηλεύτριες που δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Στο ξενοδοχείο «Electra Palace» φιλοξενούνται από το βράδυ της Πέμπτης 8 νοσηλεύτριες που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη από άλλες περιοχές της Ελλάδας και βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις στη μάχη με τον κορωνοϊό σε νοσοκομεία της πόλης.

Το νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» την Τετάρτη έκανε έκκληση στο «Electra Palace» να φιλοξενήσει  8 νοσηλεύτριες και όπως δήλωσε στο ThessToday.gr ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιάννης Ανθουλίδης, «η απάντηση ήταν κατευθείαν θετική. Συγκινήθηκα. Μετέφερα αμέσως το αίτημα του νοσοκομείου στη διοίκηση και χωρίς δεύτερη σκέψη δεχθήκαμε να τις φιλοξενήσουμε». Οι 8 νοσηλεύτριες ήδη από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκονται στο ξενοδοχείο σε ξεχωριστό όροφο τόσο για τη δική τους προστασία όσο και για την προστασία των πελατών και των εργαζομένων και σύμφωνα με τον κ. Ανθουλίδη «τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αναμένουμε και την πιστοποίηση του ΕΟΦ για τον ξεχωριστό όροφο που διαμένουν οι νοσηλεύτριες».

Εκτός από τη διαμονή το ξενοδοχείο παρέχει στις νοσηλεύτριες και την πλήρη διατροφή, με τον γενικό διευθυντή να τονίζει στο ThessToday.gr ότι: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που συμβάλλουμε και εμείς σε όλη την προσπάθεια που γίνεται στην κοινωνία και στη Θεσσαλονίκη αυτή τη δύσκολη περίοδο», ενώ πρόσθεσε ότι το Electra Palace θα παρέχει για όσο χρειαστεί τη φιλοξενία στις νοσηλεύτριες.

πηγή: thesstoday.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση