Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε 25χρονος από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 13:01 Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε 25χρονος από κορωνοϊό

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από τη Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη τη σερραϊκή κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορωνοΐό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες. Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Είναι από τα νεότερα θύματα στην Ελλάδα.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε στο facebook o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης. Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του "γιατί ρε Θοδωρή; Γιατί ρε αγόρι μου; Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!! Το έχει η μοίρα των Θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!".

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφία: epiloges.tv

Προσαρμοσμένη αναζήτηση