Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φονικό στις Σπέτσες: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία! Ο 26χρονος περιπλανιόταν αιμόφυρτος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 15:59 Φονικό στις Σπέτσες: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία! Ο 26χρονος περιπλανιόταν αιμόφυρτος

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία από το φονικό στις Σπέτσες! Το τέλος του 26χρονου ήταν μαρτυρικό. Τι δηλώνουν στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας και η γιατρός που τον εξέτασε πρώτη.

Την ώρα που ο 22χρονος ύποπτος για την δολοφονία του 26χρονου Σπετσιώτη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο, με τον πατέρα του καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου να καταγγέλλει πως ο γιος του έχει πέσει θύμα ψευδομαρτύρων, σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το μαρτυρικό τέλος του νεαρού άνδρα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία από τις έρευνες περιπλανιόταν αιμόφυρτος!

Ο 26χρονος εντοπίστηκε σε τραγική κατάσταση στον παραλιακό δρόμο των Σπετσών, ενώ όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του Σπύρος Δημητρίου, ο νεαρός άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να διαφύγει προς ερημική τοποθεσία χωρίς όμως να τα καταφέρει εξαιτίας της ακατάσχετης αιμορραγίας.

«Δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε μια σαφή εικόνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην εγκληματική αυτή πράξη. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι αρχικά όλοι μιλούσαν για τροχαίο ατύχημα. Το παιδί βρέθηκε να ψυχορραγεί σ’ έναν παραλιακό δρόμο των Σπετσών. Η γιατρός του κέντρου υγείας κατάλαβε πως τα τραύματα που έφερε δεν μπορούσαν να είχαν προκληθεί από τροχαίο ατύχημα, αλλά από εγκληματική ενέργεια. Έτσι πήρε η υπόθεση άλλη τροπή».

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο ο νεαρός φαίνεται πως μετά την συμπλοκή προσπάθησε να διαφύγει προς ένα ερημικό μέρος του νησιού: «Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξε από την αιμορραγία κι έπεσε στο δρόμο έτσι τον βρήκαν».

Θα είχε σωθεί αν τον έβρισκαν νωρίτερα;

Σε επικοινωνία που είχε το newsit.gr με την γιατρό Ελένη Σπυράτου του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών, που ήταν εκείνη που εξέτασε πρώτη τον σοβαρά τραυματισμένο 26χρονο, σε ερώτηση αν ο νεαρός ζούσε στην περίπτωση που είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο ήταν κατηγορηματική καθώς από τα τραύματα ήταν τόσο μεγάλη η αιμορραγία που είχε προκληθεί που δεν υπήρχε καμία πιθανότητα για να ζήσει.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή η σορός του 26χρονου έφερε χτυπήματα στην θωρακική και κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και συγκεκριμένα στιλέτο.

Πηγή: newsit.;gr