Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 21:05 Κορωνοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
Το πρωι της Παρασκευής τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στην οικία του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του - Είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό

Προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σήμερα το πρωι τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι 91 ετών και αντιμετωπίζει υποκείμενα προβλήματα υγείας και την περασμένη Δευτέρα είχε λάβει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.