Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: Έστειλε μετακίνηση "4" για να μαγειρέψει στον γιο της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 20:24 Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: Έστειλε μετακίνηση "4" για να μαγειρέψει στον γιο της

Μία μητέρα έστειλε τον κωδικό μετακίνησης για παροχή βοήθειας, όχι σε κάποιον ηλικιωμένο, αλλά στον γιο της που χρειάστηκε τη βοήθειά της στη μαγειρική. Η αστυνομία πάντως έδειξε επιείκεια.

Το πρότυπο της αθάνατης Ελληνίδας μάνας αποτυπώνεται στο προφίλ αυτής της μητέρας, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο γιος της θα μείνει χωρίς φαγητό, γι' αυτό και επιχείρησε να παραβεί το lockdown και να πάει στο σπίτι του για να του μαγειρέψει.

Έτσι, έστειλε τον κωδικό μετακίνησης "4", ο οποίος προβλέπεται για παροχή βοήθειας, συνήθως όμως σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό αισθάνθηκε και αυτό έκανε η γυναίκα, που θεώρησε ότι το "4" ήταν επαρκές δικαιολογητικό ώστε να πάει στο σπίτι του γιου της.

Η αστυνομία έμεινε έκπληκτη από τη δικαιολογία που χρησιμοποίησε, καθώς δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη μετακίνηση, ούτε και από τον εν λόγω κωδικό. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως σεβάστηκε το ενδιαφέρον της και μόνο για τον γιο της, γι' αυτό και έδειξε επιείκεια, όπως αναφέρει τουλάχιστον το παρακάτω ρεπορτάζ, καθώς δεν της έκοψε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ.

πηγή: news247.gr