Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφακιανάκης: «Ίσως παράπεσε από κάποιον διάσημο συνεπιβάτη η κοκαΐνη» λέει ο Κούγιας (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 23:46 Σφακιανάκης: «Ίσως παράπεσε από κάποιον διάσημο συνεπιβάτη η κοκαΐνη» λέει ο Κούγιας (video)

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος έχει ασκήσει ο εισαγγελέας εις βάρος του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά τη δίωξη εις βάρος του, ο γνωστός τραγουδιστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για επαγγελματικούς λόγους.

Το βράδυ της Δευτέρας, 30.11.2020, ο συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Mega αναφορικά με τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή και τη σύλληψή του στο Ελληνικό.

«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του, για δική του χρήση. Μόνος του, χωρίς δικηγόρο, είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο, γράφει η απολογία του», τόνισε στην αρχή ο γνωστός ποινικολόγος.

«Θα μπορούσε να μη σταματήσει ο Νότης Σφακιανάκης»

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μη σταματήσει, αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, μπορεί σε κάποιον να παράπεσε», τόνισε ο Αλ. Κούγιας.

Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολλή ανάγκη το όπλο, ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση. Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα. Πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή», πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

Πηγή: Mega.