Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου! Τον σκότωσαν για 200 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:14 Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου! Τον σκότωσαν για 200 ευρώ

Φως στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Ένας 20χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως το κίνητρο ήταν οικονομικό. Τον έδειρε μέχρι θανάτου και έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα.

Για 200 ευρώ κόπηκε άγρια, την περασμένη Παρασκευή (27.11.2020) το νήμα της ζωής του Νίκου Χάλαρη, ενός από τους πιο γνωστούς ξενοδόχους στη Σαντορίνη. Η δολοφονία που εξελίχθηκε σε θρίλερ χρειάστηκε μόνο μερικά 24ωρα για να εξιχνιαστεί. 

Δράστης της δολοφονίας του Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη είναι ένας 20χρονος, που συνελήφθη και έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το κίνητρο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ήταν οικονομικό. Ο 20χρονος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς πως είχε πάει στο ξενοδοχείο του θύματος για να δουλέψει και είχε φιλική σχέση με τον άτυχο άνδρα. 

Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο. Όταν πήγε να τα πάρει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ο 20χρονος από την Αλβανία ομολόγησε ότι έδειρε μέχρι θανάτου τον 69χρονο ξενοδόχο. 

Και όταν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει, αποφάσισε να περιλούσει το πτώμα με βότκα και να του βάλει φωτιά. Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν από κάμερες ασφαλείας. 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση