Ψυχικό: «Δεν με πίστεψαν στην τράπεζα» – Τι λέει θύμα της ληστείας των θυρίδων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 21:03 Ψυχικό: «Δεν με πίστεψαν στην τράπεζα» – Τι λέει θύμα της ληστείας των θυρίδων

Για το σοκ που βίωσε όταν είδε να έχουν κάνει φτερά τα κοσμήματα και τα χρήματα που είχε σε θυρίδα τράπεζας στο Νέο Ψυχικό μίλησε ένα από τα θύματα της ληστείας.

Αποκαλύπτει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τις στιγμές όταν μπήκε στον χώρο και βρήκε παραβιασμένη και άδεια της θυρίδα της από χρήματα και κοσμήματα.

 «Oταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά», τονίζει χαρακτηριστικά η πρώτη γυναίκα που αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε γίνει στην τράπεζα.

«Δυστυχώς μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα», τονίζει χαρακτηριστικά

«Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν», ήταν τα λόγια του δικηγόρου του θύματος.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να παίρνει αποτυπώματα από τις θυρίδες και να προσπαθεί να τακτοποιήσει με πρόσωπα. Παράλληλα θα κληθούν για κατάθεση όσοι πελάτες πήγαν στις θυρίδες από τον Αύγουστο ως τον Νοέμβριο όπως και όλοι οι υπάλληλοι της τράπεζας.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση