Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Δρόμος άνοιξε στα δύο από την κακοκαιρία (pics, video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 16:14 Θεσσαλονίκη: Δρόμος άνοιξε στα δύο από την κακοκαιρία (pics, video)

Έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Σε ένα σημείο προκλήθηκε καθίζηση στο οδόστρωμα από την κακοκαιρία.

Σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη έγινε καθίζηση από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε νωρίτερα την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια σε… ποτάμια.

Ειδικότερα, όπως μπορείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, η υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Αλεξάνδρου Σβόλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου, με την κυκλοφορία αυτή τη στιγμή να διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (07.12.2020) χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για την αποκατάσταση της καθίζησης και την τοποθέτηση προειδοποιητικής πινακίδας.

Να σημειωθεί ότι, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια.

Ακόμη, από τον δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων, ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Παράλληλα, αρκετοί δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και δυσκολεύοντας τη μετακίνηση των πεζών.

Πηγή: grtimes