Δολοφονία ξενοδόχου: «Κύριε Νίκο ήρθα μόνο για τα λεφτά» - Τι λέει ο 20χρονος μέσα από τη φυλακή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 13:22 Δολοφονία ξενοδόχου: «Κύριε Νίκο ήρθα μόνο για τα λεφτά» - Τι λέει ο 20χρονος μέσα από τη φυλακή

Τη σιωπή του μέσα από τις φυλακές έλυσε ο 20χρονος ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στην Σαντορίνη. 

Ο 20χρονος μιλώντας στο Tlive είπε ότι πήγε μόνο για να ζητήσει τα χρήματα από το θύμα. Στο ερώτημα γιατί τον σκότωσε και τι συνέβη είπε: «Αλήθεια σου λέω, πως να σου πω, πήγα μόνο για τα λεφτά. Και μου λέει φύγε, μη και τέτοια πράγματα. Και εγώ του είπα κύριε Νίκο ήρθα μόνο για τα λεφτά. Τίποτα άλλο. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί τον έκαψε απάντησε: «Γιατί τρελάθηκα και δεν ξέρω τι έχω κάνει».

Μιλώντας από την φυλακή ο 20χρονος περιέγραψε και τα όσα είπε στον ξενοδόχο πριν συμβεί το μοιραίο και υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να του κάνει κακό. Είπε ότι του χρωστούσε 200 ευρώ. «Κύριε Νίκο ήρθα μόνο για τα λεφτά. Για τίποτα άλλο. Με χτύπησε πήγαμε κάτω, ήρθε με το μπουκάλι το ουίσκι και μετά χτύπησα κι εγώ. Δεν ξέρω για τα νεύρα. Τρελάθηκα και δεν ήξερα τι έκανα».

Στην εκπομπή μίλησε και η ανιψιά του θύματος που τον χαρακτήρισε δεύτερο πατέρα της και ο δικηγόρος του 20χρονου, Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση