Ρόδος: Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε ο γυναικολόγος με τις 19 μηνύσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:11 Ρόδος: Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε ο γυναικολόγος με τις 19 μηνύσεις

Ο γυναικολόγος υπηρετεί στο νησί της Ρόδου και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ασθενών του κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους.

Νέα προθεσμία πήρε χθες από την Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος που υπηρετεί στο νησί και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ασθενών του κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους.

Όπως είναι γνωστό, ήδη έχουν κατατεθεί 18 μηνύσεις σε βάρος του γυναικολόγου και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου που χειρίζεται την υπόθεση έχει παραγγελθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό έχει κληθεί να δώσει κατάθεση για τα όσα του καταλογίζονται και ο γιατρός, ο οποίος επρόκειτο να το κάνει αυτό χθες, ωστόσο διά των δικηγόρων του κ.κ. Μανώλη Κουτσούκου και Κώστα Αβδελλή ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Δεκάδες μηνύσεις από γυναίκες

Σημειώνεται πως στους Πταισματοδίκες Ρόδου έχουν καταθέσει όλες οι γυναίκες που έχουν υποβάλει μηνύσεις στον γιατρό, καθώς και όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας που συμπεριλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί.

Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι υποθέσεις αυτές θα συγχωνευθούν για να συνεκδικαστούν εάν και εφόσον φθάσουν στο ακροατήριο.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την επιστροφή των δικογραφιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως οι μηνύτριες αναφέρονται στα δικόγραφά τους, σε περιστατικά που φέρονται να βίωσαν από τον γιατρό κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασής τους.

Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν για λογαριασμό τους από τους δικηγόρους κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιο Αλεξανδρή, όπως γράφει η Ροδιακή.

Πηγή: Ροδιακή

Προσαρμοσμένη αναζήτηση