Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης αλλά παραμένει στην Εντατική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 13:38 Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης αλλά παραμένει στην Εντατική

Στο τέλος της οδεύει η περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός Ναυτιλίας παραμένει μεν στην Εντατική γιατί «κόλλησε» μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, αλλά είναι απύρετος και αρνητικός στον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης παραμένει μεν στην Εντατική του Ευαγγελισμού, αλλά εδώ και δυο μέρες έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό αφού τα τεστ που του έχουν γίνει είναι αρνητικά.

Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης προσβλήθηκε από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε ένα μικρόβιο στο έντερό του.

Σήμερα όμως τα νέα για την υγεία του υπουργού Ναυτιλίας είναι καλύτερα. Παρ’ όλο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, είναι η πρώτη μέρα, ύστερα από πολλά 24ωρα, που είναι απύρετος.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάστασή του, εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως σύντομα η περιπέτεια της υγείας του θα είναι οριστικά παρελθόν και θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πλακιωτάκης όχι μόνο σκέφτεται μόνο την επιστροφή στα καθήκοντά του αλλά μέσα από το νοσοκομείο στέλνει μήνυμα στήριξης στο κυβερνητικό έργο και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σχεδιάζει την Κυριακή (13.12.2020) να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα για να τον ενημερώσει πως υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Πηγή: newsit.gr