Κλειστά τα εστιατόρια των ξενοδοχείων παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 11:38 Κλειστά τα εστιατόρια των ξενοδοχείων παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Αντίο ρεβεγιόν λένε πολλά κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και αλλού που προγραμμάτιζαν να κάνουν ρεβεγιόν με νομότυπο τρόπο. Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ρεβεγιόν τέλος για τα ξενοδοχεία που διαφήμιζαν διαμονή σε προσιτές τιμές με διανυκτέρευση και δείπνα τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το θέμα ανέδειξε το newsit.gr καθώς μετά από καταγγελίες από τον χώρο της εστίασης για αθέμιτο ανταγωνισμό είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης αναφέρεται:

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.

Θα επιτρέπεται μόνον στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση