Κρήτη: Όχι μόνο άνοιξε το μαγαζί αλλά το έριξαν και στα ζάρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 10:56 Κρήτη: Όχι μόνο άνοιξε το μαγαζί αλλά το έριξαν και στα ζάρια

Δέκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά, μετά από αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ.

"Έσπασαν" την καραντίνα, άνοιξαν το κατάστημα, έπαιζαν και παράνομα παιχνίδια.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτη τρείς Έλληνες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε τρείς άνδρες την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των ζαριών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα, όλοι Έλληνες, ως θαμώνες του καταστήματος για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση