Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε φωταγωγό πολυκατοικίας - Το βρήκε συνεργείο καθαρισμού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 14:29 Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε φωταγωγό πολυκατοικίας - Το βρήκε συνεργείο καθαρισμού

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε ένα πτώμα σε φωταγωγό πολυκατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Πέμπτης (17.12.2020).

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η σορός βρέθηκε στο φωταγωγό από συνεργείο καθαρισμού σε  πολυκατοικία επί της οδού Αγγελάκη.

Όπως ανέφερε στο GRTimes ένοικος της πολυκατοικίας, πιθανότατα πρόκειται για άντρα ο οποίος ενδεχομένως να έπεσε από μεγάλο ύψος. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που μέσω του φωταγωγού προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποιο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την περασμένη Παρασκευή (11.12.2020) είχαν παρατηρηθεί προβλήματα με σωλήνες της αποχέτευσης στο φωταγωγό και διαπιστώθηκε πώς κάποιοι είχαν σπάσει.

Οι διαχειριστές πολυκατοικίας αποφάσισαν να καλέσουν συνεργείο για να απομακρύνει κάποια αντικείμενα που είχαν βρεθεί πεσμένα στο φωταγωγό μαζί με καλώδια από κεραίες τηλεόρασης, ώστε στη συνέχεια υδραυλικός να αποκαταστήσει τις βλάβες στην αποχέτευση.

Την ίδια στιγμή, μία άλλη ένοικος την περασμένη Τρίτη (15.12.2020) προς Τετάρτη (16.12.2020) περίπου στις 5 τα ξημερώματα είχε ακούσει ένα πολύ δυνατό κρότο πού προερχόταν από το φωταγωγό.

Δεν αποκλείεται το άτομο να είχε πέσει ή από τότε ή από την περασμένη Παρασκευή (11.12.2020) και η σορός του να βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη (17.12.2020) από το συνεργείο καθαρισμού.

Πηγή: grtimes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση