«Είχε αίματα παντού» - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης του 87χρονου για τη δολοφονία του από ανήλικους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 17:02 «Είχε αίματα παντού» - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης του 87χρονου για τη δολοφονία του από ανήλικους (φωτο newsit.gr)

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της κόρης του 87χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, από έναν 14χρονο και μία 12χρονη, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να του πάρουν 250 ευρώ και μια αλυσίδα.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για θανατηφόρα ληστεία στον 40χρονο παππού και την 45χρονη γιαγιά των δύο ανηλίκων, καθώς φέρονται να κρατούσαν τσίλιες όσο τα παιδιά έκαναν το έγκλημα

Του έριξαν μπουνιές! Όσα έγιναν στην κουζίνα…

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει στο newsit.gr η κόρη του άτυχου ηλικιωμένου για τη δολοφονία, η οποία έγινε στις 2 Δεκεμβρίου. Η κοπέλα μπήκε στο σπίτι σχεδόν μαζί με τους αστυνομικούς και έμεινε άφωνη με τα όσα είδε. 

“Του έριξαν μπουνιές, τον χτύπησαν είχε εδώ αίματα… Εγώ τον βρήκα. Ήταν όρθιος πίσω από την καγκελόπορτα. Πρώτα οι αστυνομικοί (μπήκαν) και πίσω εγώ. Λέω θα πάει στο νοσοκομείο και όλα θα πάνε καλά. Έμεινε τρεις μέρες, ο γιατρός μου είπε ότι τα πράγματα ήταν κρίσιμα… Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία” λέει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 250 ευρώ, ο ηλικιωμένος τα φύλαγε για να πληρώσει το γηροκομείο που μένει η γυναίκα του, η οποία έχει άνοια.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχαν προσπαθήσει να ληστέψουν ξανά τον ηλικιωμένο. Για το λόγο αυτό, ο ίδιος θεώρησε ότι αν έδινε χρήματα στους ανήλικους, θα γινόταν στόχος ξανά και ξανά. Έτσι προσπάθησε να αντισταθεί. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο 3 ημέρες μετά την επίθεση.

Οι ανήλικοι, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς μετά από εξέταση υλικού από κάμερες της περιοχής και από μαρτυρίες, οδηγήθηκαν σε κρατικές δομές.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση