Επίθεση νεαρών σε αστυνομικούς που πήγαν να τους ελέγξουν επειδή άκουγαν μουσική στο δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 10:50 Επίθεση νεαρών σε αστυνομικούς που πήγαν να τους ελέγξουν επειδή άκουγαν μουσική στο δρόμο

Ήταν περίπου βέβαιο ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι έλεγχοι της αστυνομίας για τις συναθροίσεις λόγω του κορονοϊού θα έφερναν κάποιες παρενέργειες και ένα τέτοιο συμβάν υπήρξε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Με βάση τις πληροφορίες του thestival Κυριακή βράδυ στις 11 η ώρα, μία ομάδα νεαρών στην Περαία στη Θεσσαλονίκη άκουγε μουσική στο δρόμο. Είχε παραβιαστεί το ωράριο κυκλοφορίας (δεν έγινε γνωστό αν είχαν στείλει και μήνυμα, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα ίσχυε στις 11). Η ομάδα των νεαρών βρισκόταν στην οδό Ανθέων, κοντά στον Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Το περιπολικό τους προσέγγισε και θέλησε το πλήρωμα να ελέγξει νεαρούς. Οι ομάδα των φίλων αντικρίζοντας τους αστυνομικούς θέλησε να απομακρυνθεί και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν. Τα αστυνομικά όργανα ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων για το συμβάν και ζήτησαν ενισχύσεις.

Αμέσως έφτασαν πολλά περιπολικά και άρχισε καταδίωξη των παιδιών, που στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, άρχισαν να πετούν ότι αντικείμενα βρήκαν κατά των αστυνομικών. Ωστόσο κάποια από αυτά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση