Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή της 14χρονης για τα όσα έζησε στα χέρια των 7 ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 16:46 Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή της 14χρονης για τα όσα έζησε στα χέρια των 7 ανηλίκων (φωτο intime)

«Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε μην την πιστεύετε, γουστάρει», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η κοπέλα. Στον ανακριτή οι 7 ανήλικοι από 13 έως 16 ετών που με τις πράξεις τους συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των επτά ανηλίκων η 14χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς και εστάλη στον εισαγγελέα, ο οποίος αυτή την ώρα εξετάζει έναν προς έναν τους μάρτυρες προκαλεί σοκ.

Η μαθήτρια αναφέρει ότι έφτασε το κτίριο που έγινε το κολαστήριο της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. «Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Άρχισαν να μου κάνουν χυδαίες ερωτήσεις όπως τι τσόντες βλέπω…Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο», λέει σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη και προσθέτει: «Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας – ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο».

Αφού οι κατηγορούμενοι σταμάτησαν για λίγο να υποβάλλουν στις άρρωστες ορέξεις τους την 14χρονη στη συνέχεια ξεκίνησαν και πάλι τις αποτρόπαιες πράξεις τους. «Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε μην την πιστεύετε, γουστάρει. Συνέχιζα να κάθομαι στον καναπέ, τα αγόρια ήταν τριγύρω μου κι άρχισαν να με χουφτώνουν και κάτω από τα ρούχα μου και στο στήθος μου χωρίς τη θέληση μου. Εγώ τους έλεγα να σταματήσουν γιατί είχα κουραστεί κι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω, αλλά αυτοί με πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν».

Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση γίνονταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 14χρονη ανεξέλεγκτη. «Ένας από αυτούς έβαλε το δάχτυλο στα γεννητικά μου όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά πόνεσα και έβγαλα μια τσιρίδα. Την τσιρίδα που έβγαλα πρέπει να την άκουσαν κάτι κοριτσάκια που ήταν παραδίπλα και ήρθαν να δουν τι γίνεται αλλά αυτοί τις έδιωξαν».

Κι ο εφιάλτης σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία δεν είχε τελειωμό. «Μου κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλω και αμέσως το ανέβαζα και μου σήκωναν την μπλούζα. Επίσης όλοι μου είπαν αν δεν τους πάρω π…δεν θα φύγω. Δύο από αυτούς ανέβηκαν από πάνω μου και μου έπιαναν τα χέρια για να μην τους σπρώξω και μου έλεγαν να τους πάρω π…».

Κάποιοι από τους ανήλικους έφυγαν, με την 14χρονη να παραμένει στον χώρο με όσους παρέμειναν μέσα σε αυτόν. «Μετά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο κι εμένα με άφησαν με τον (αναφέρει όνομα) Πήγα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω αλλά κάποιος την κρατούσε απέξω για να μη βγω. Μετά ο….(αυτός που έμεινε τελευταίο μαζί της στο δωμάτιο) έφυγε από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό κι όταν κι εγώ προσπάθησα να βγω από αυτό το παράθυρο ο…(αναφέρει όνομα ) με έσπρωξε και πάλι μέσα στο δωμάτιο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν πάλι όλοι μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν ακόμα για λίγο να μου κλείνουν τα μάτια και να με χουφτώνουν. Φεύγοντας πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο για να πάρω τη ζακέτα μου και ήρθε ο…. και μου κατέβασε το παντελόνι, αλλά εγώ πάλι το ανέβασα».

Τελικά η 14χρονη έφυγε από το εργοστάσιο ενημέρωσε μια φίλη της για το τι της συνέβη και στη συνέχεια τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι επτά ανήλικοι που οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή είναι ηλικίας από 13 έως 16 ετών και φέρεται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στη Περαία Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση