Σέρρες: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη - Το σατανικό σχέδιο που αποδίδεται σε μάνα και γιο (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 10:59 Σέρρες: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη - Το σατανικό σχέδιο που αποδίδεται σε μάνα και γιο (video)

Προς εξιχνίαση βαίνει η υπόθεση δολοφονίας 42χρονου επιχειρηματία ο οποίος βρέθηκε νεκρός, την περασμένη Τετάρτη, σε αρδευτικό κανάλι, σε αγροτική περιοχή των Σερρών.

Αστυνομικοί προσήγαγαν έναν άνδρα και τη μητέρα του για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, πριν 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα, με σκαπτικό εργαλείο, από τον άνδρα, ενώ η μητέρα του φέρεται ότι βοήθησε στην μεταφορά της σορού και στην εξαφάνιση των ιχνών του εγκλήματος. Και οι δύο προσήχθησαν, χθες το απόγευμα (21-12-2020), από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών.

Ο άτυχος Γρηγοριάδης δέχτηκε το φονικό χτύπημα από αμβλύ όργανο πισώπλατα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Η σορός του 42χρονου εντοπίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατος του θύματος επήλθε από αιμορραγία που προκλήθηκε λόγω τρώσης αορτής.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση