Δολοφονία 87χρονου από ανήλικους στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν η 45χρονη γιαγιά και ο σύντροφός της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 16:49 Δολοφονία 87χρονου από ανήλικους στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν η 45χρονη γιαγιά και ο σύντροφός της

Προφυλακίστηκαν οι ενήλικες που εμπλέκονται στη ληστεία μετά φόνου με δράστες έναν 14χρονο και μία 12χρονη.

Προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, τέθηκαν η 45χρονη και ο 40χρονος σύντροφός της, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου, με θύμα έναν 87χρονο και δράστες τα δύο ανήλικα εγγόνια της γυναίκας.

Στα παιδιά, ηλικίας 12 και 14 χρόνων, μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και οδηγήθηκαν σε ιδρύματα.

Υπενθυμίζεται πως ο 87χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ημέρες αργότερα.

Η 45χρονη γιαγιά τους και ο 40χρονος σύντροφός είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων. H Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των ανήλικων δραστών αξιοποιώντας υλικός από κάμερες ασφαλείας.

Οι έφηβοι είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος. Ο άνδρας τους αντιλήφθηκε και αντέδρασε με αποτέλεσμα οι ανήλικοι δράστες να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν. Ο άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και υπέκυψε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση