Βγήκαν τα όπλα στα Μέγαρα: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 12:33 Βγήκαν τα όπλα στα Μέγαρα: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον δέκα τραυματίες.

Σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οικογένειες Ρομά προσπάθησαν να επιλύσουν τις μεταξύ τους προσωπικές διαφορές με τα όπλα. Έβγαλαν τις καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο κέντρο υγείας των Μεγάρων.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα τραυματίες, αριθμός ο οποίος μπορεί να αυξηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως αιτία της έντασης και της συμπλοκής ένα τροχαίο το οποίο η μία οικογένεια Ρομά δεν είχε δηλώσει με την άλλη οικογένεια να πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τόσο των ΜΑΤ όσο και της ΟΠΚΕ, ενώ επικρατεί ένταση. Για αυτόν τον λόγο αυτή τη στιγμή σπεύδουν και ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως χτες Δευτέρα στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Βουτένης σημειώθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά με άνδρες των ΕΚΑΜ να προχωρούν σε μεγάλη επιχείρηση σε οικία για τη σύλληψη ενός 40χρονου, ο οποίος όμως δεν εντοπίστηκε.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση