Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 15:49 Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης

Η προσφορά της Αννίτας Ναθαναήλ και τα μηνύματα από 16χρονα παιδιά που δεν έχουν λεφτά.

Την περασμένη άνοιξη η ζωή της 34χρονης Ιωάννας άλλαξε ριζικά καθώς την ώρα που πήγαινε στην εργασία της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, που κατέστρεψε το 94% του προσώπου της.

Όπως έγινε γνωστό έχει στηθεί παγκόσμια εκστρατείας στήριξης της νεαρής κοπέλας μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας crowdfunding «GoFundMe». Η Ιωάννα μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live θέλησε να ευχαριστήσει τόσο την Αννίτα Ναθαναήλ, όσο και όλα τα παιδιά που τις στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

«Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο. Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου».

Και συνεχίζει:

«Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: "Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις. Και εγώ τους απαντάω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουν άσχημα και ότι τα μηνύματα συμπαράστασης είναι εξίσου σημαντικά για εμένα και μου δείχνουν πως παρόλο που βιώνω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου εξαιτίας του φθόνου και της κακίας ενός ατόμου, χαμογελάω γιατί βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται την αγάπη τους, την ανησυχία τουςκαι τη στήριξη προς τον συνάνθρωπό τους»

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση