Σοκ από τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα αδέρφια των δύο γυναικών που εκτελέστηκαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 09:00 Σοκ από τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα αδέρφια των δύο γυναικών που εκτελέστηκαν

Σοκ από τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη - Η δολοφονία των δύο γυναικών έφερε στο ως τη δράση τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την αποκάλυψη κυκλώματος διακίνησης βρεφών στη Θεσσαλονίκη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την διπλή εν ψυχρώ εκτέλεση γυναικών μέσα στο σπίτι τους στα Τίρανα.

Η αδερφή των θυμάτων περιέγραψε το μαρτύριο των δυο γυναικών στα χέρια του δολοφόνου τους.

"Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδελφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Εργάζονταν ως πόρνες. Τις άφηνε έγκυες και τις ανάγκαζε να πουλάνε τα παιδιά τους" ανέφερε συγκλονισμένη η αδερφή των θυμάτων.

Πηγές από την Αλβανία αναφέρουν πως ο 59χρονος καθομολογία δολοφόνος των δυο γυναικών πως τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε αγοροπωλησίες βρεφών στη Θεσσαλονίκη.

Ο αδελφός των θυμάτων αποκάλυψε πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια Έλληνα δικηγόρου.

Τουλάχιστον σε 10 περιπτώσεις αγοροπωλησίας βρεφών φέρεται ότι εμπλέκεται ο 59χρονος.

"Περίπου 10 παιδιά, έχουν πουληθεί ναι. Ήταν οι δύο αδελφές μου, ο δολοφόνος και η γυναίκα του που πήγαν στην Ελλάδα. Όταν οι αδερφές μου ήταν στους δρόμους ως ιερόδουλες, έμεινε έγκυος και η γυναίκα του. Κι εκείνη πούλησε ένα μωρό με τη θέληση και των δύο" σημειώνει.

Η οικογένεια των θυμάτων καταγγέλλει πως ο δράστης είχε και συνεργούς.

Ο δολοφόνος εκτέλεσε τις δυο γυναίκες μέσα στο σπίτι τους με καλάσνικοφ ενώ εκεί βρισκόταν και ο 14χρονος γιος ενός εκ των θυμάτων.

Όπως αποκαλύφθηκε μια από τις δυο νέκρες γυναίκες ζούσε πριν λίγους μήνες στην Καβαλά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση