Δέκα πωλήσεις βρεφών πίσω από τη διπλή δολοφονία στην Αλβανία - Αποκαλυπτικές καταθέσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 12:52 Δέκα πωλήσεις βρεφών πίσω από τη διπλή δολοφονία στην Αλβανία - Αποκαλυπτικές καταθέσεις

Ενημέρωση από τις αλβανικές Αρχές ζητά η Ελληνική Αστυνομία για τις προεκτάσεις του διπλού φονικού στα Τίρανα, όπου ένας 59χρονος σκότωσε δύο αδελφές που ήταν έτοιμες να αποκαλύψουν τη δράση του που έφτανε από τη μαστροπεία μέχρι την πώληση βρεφών για υιοθεσία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία φαίνεται ότι έχει λάβει καταθέσεις που περιγράφουν 10 περιπτώσεις υιοθεσίας βρεφών στη βόρεια Ελλάδα. Όπως κατήγγειλαν συγγενείς των δύο θυμάτων, ο 59χρονος δράστης του άγριου φονικού όχι μόνο εξέδιδε στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα τις δύο αδελφές, αλλά τις υποχρέωνε σε εγκυμοσύνες προκειμένου στη συνέχεια να πουλά τα νεογέννητα σε άτεκνα ζευγάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο κύκλωμα φέρεται να συμμετείχε κι ένας γνωστός στη Θεσσαλονίκη δικηγόρος, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η αποκάλυψη για την αδίστακτη τακτική του 59χρονου κακοποιού ήρθε όταν ο ίδιος κατάλαβε πως οι δύο αδελφές, που είχαν καταφέρει να απαγκιστρωθούν από τα «δίχτυα» του, ήταν έτοιμες να αποκαλύψουν τα πάντα στις αλβανικές Αρχές για τον εφιάλτη που ζούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του. Όταν έμαθε τις προθέσεις τους, ο 59χρονος μακελάρης κρατώντας ένα Καλάσνικοφ εισέβαλε στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι δύο αδελφές σε προάστιο των Τιράνων και στην κυριολεξία τις «θέρισε».

Ωστόσο η αλβανική αστυνομία με τη βοήθεια βιντεοληπτικού υλικού έφτασε γρήγορα στον δράστη για να γίνουν στη συνέχεια και οι αποκαλύψεις που αφορούν και τη χώρα μας. Μάλιστα, οι δύο άτυχες αδελφές κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν καταφέρει να ξεφύγουν από την επιρροή του 59χρονου και είχαν βρει τον τελευταίο χρόνο ένα διαμέρισμα στην Καβάλα, όπου και διέμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα με σκοπό να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Για τον λόγο αυτό παρακολουθούσαν μαθήματα σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για ενηλίκους, προκειμένου να μάθουν ελληνικά, ώστε στη συνέχεια να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω το εφιαλτικό παρελθόν τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άτυχες γυναίκες ήθελαν να «ορθοποδήσουν» στην Ελλάδα και να φέρουν και τα παιδιά τους, προκειμένου να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή, μετά την κακοποίηση που υπέστησαν από τον 59χρονο κακοποιό. Όπως αποκαλύφθηκε από την αλβανική αστυνομία και σύμφωνα με τα όσα είπαν συγγενείς των δύο άτυχων γυναικών, ο 59χρονος επί δύο χρόνια τις κρατούσε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη σύζυγό του, και τις εξέδιδε σε πελάτες που έβρισκε μέσω ερωτικών αγγελιών στο διαδίκτυο.

Του Θεοδόση Πάνου

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση