Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον φύλακα στην Ηλεία: Τον κατασπάραξαν τα σκυλιά - Πέθανε από αιμορραγία λόγω των δαγκωμάτων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 16:53 Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον φύλακα στην Ηλεία: Τον κατασπάραξαν τα σκυλιά - Πέθανε από αιμορραγία λόγω των δαγκωμάτων

Η ιατροδικαστής Πατρών κατέληξε ότι ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία που προήλθε από δαγκώματα ζώων.

Η επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ήταν η αιτία του θανάτου ενός 56χρονου φύλακα συσκευαστηρίου, στα Λεχαινά, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, "ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων".

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος, εντοπίστηκε από πολίτη, σε προαύλιο χώρο του συσκευαστηρίου και ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από την σορό υπήρχαν αίματα.

Βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν ο φύλακας εντοπίστηκε από διερχόμενο ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε, δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στον χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

Αυτός είναι ο φύλακας που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Ο 56χρονος ήταν κάτοικος Αμαλιάδας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο του Κάμπου.

Περιγράφεται ως ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, πολύ καλός οικογενειάρχης, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, patrisnews, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση