Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ηταν μία προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 21:53 ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ηταν μία προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής

"Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σαν να κυβερνά άλλη χώρα" τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του για την τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Οπως αναμενόταν, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο Αντ1 ήταν ιδιαίτερα επικριτικη. Στη σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε επίθεση εφ όλης της ύλης στον Πρωθυπουργό.

Αναλυτικά

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν μια βαθιά απογοήτευση για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλήψεις της κυβέρνησής του που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας.

Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια.

Δεν βρήκε επίσης μια κουβέντα να πει για τους υγειονομικούς που δέχονται καθημερινά επιθέσεις από τους υπουργούς του.

Δεν είπε τίποτα στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες ασφυκτικά γεμάτες και με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο κρύο.

Απέφυγε για άλλη μια φορά να δεσμευτεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμοξιολόγων, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά οδήγησε στην τραγωδία της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, τα βρήκε όλα τέλεια με τα εμβόλια που μετά τις υποσχέσεις για 2 εκατομμύρια το πρώτο μήνα τώρα πανηγυρίζουν για 8 χιλιάδες εμβόλια την ημέρα. Όλα τέλεια με εμβολιαστικά κέντρα που στέλνουν κόσμο στην άλλη άκρη της κάθε περιοχής απ' διαμένουν για εμβόλιο. Όλα τέλεια και με την ιχνηλάτηση, που απλά δεν υπάρχει γιατί δε γίνονται μαζικά τεστ ούτε και συνταγογραφούνται για να είναι προσβάσιμα στο πληθυσμό.

Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη σήμερα ήταν προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής. Φαίνεται ότι η ανέμελη στιγμή του στην Πάρνηθα έχει μακρά διάρκεια.

πηγή: news247.gr