Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας στο Ηράκλειο - Το στίγμα του κινητού και ο άνθρωπος των "free hugs"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 13:14 Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας στο Ηράκλειο - Το στίγμα του κινητού και ο άνθρωπος των "free hugs"

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τη 17χρονη Μάγια, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τη 17χρονη Μάγια, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τη 17χρονη εκτιμούν ότι η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το cretalive, οι άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας έχουν την αίσθηση, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι η ζωή της έφηβης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, δείχνει ότι η κοπέλα παραμένει στο Ηράκλειο. Αυτό αξιολογείται σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έχουν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια τα οποία δείχνουν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την τύχη της Μάγιας είναι εξαιρετικά αυξημένο και πολλοί είναι οι πολίτες που επικοινωνούν με την Αστυνομία, πιστεύοντας ότι έχουν δει τη 17χρονη.

Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός με τον οποίο φέρεται να σχετίζεται η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τον πατέρας της, δεν έχει επίσης εμφανιστεί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της. Πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία στο Ηράκλειο, με ιδιαίτερη κουλτούρα που διάγει έναν επίσης ιδιαίτερο τρόπο ζωής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας δοτικός άνθρωπος γνωστός στο Ηράκλειο, όπως και στις αστυνομικές αρχές ως ο άνθρωπος των "free hugs", δηλαδή των "ελεύθερων αγκαλιασμάτων", καθώς πίστευε από την αρχή της καραντίνας ότι με τις αγκαλιές μπορεί κανείς να δώσει και να πάρει ενέργεια.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση