Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Live: Η ενημέρωση Χαρδαλιά και Γεωργιάδη για το άνοιγμα των καταστημάτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 18:05 Live: Η ενημέρωση Χαρδαλιά και Γεωργιάδη για το άνοιγμα των καταστημάτων

Δεδομένο θεωρείται ότι η αγορά ανοίγει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Το πως και για ποιες δραστηριότητες ανακοινώνουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Για την πορεία της πανδημίας ενημερώνουν όπως πάντα οι καθηγητές Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν τα καταστήματα την Δευτέρα μετά την θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων ανακοινώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας. Παρών  στην ενημέρωση είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Οι λοιμωξιολόγοι μίλησαν και τώρα οι πολίτες θα μάθουν πως θα βγουν με ασφάλεια στην αγορά που επιτέλους ανοίγει δίνοντας μια ανάσα στους επαγγελματίες. 

Στην Αττική παρατηρούμε μια ελαφριά αύξηση των νέων κρουσμάτων είπε ξεκινώντας την ενημέρωση η κα Βάνα Παπαευαγγέλου καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας. Ο αριθμός των νοσηλευομένων έχει μειωθεί στην επικράτεια είπε ακόμα. 

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση