Μητσοτάκης: Προτεραιότητα να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια - Τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 13:26 Μητσοτάκης: Προτεραιότητα να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια - Τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Φρένο από τον πρωθυπουργό στο άνοιγμα άλλων κλάδων της οικονομίας.

Προτεραιότητά μας είναι το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων, άλλες δραστηριότητες μπορεί να περιμένουν για να επανεκκινήσουν» είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής, αναφερόμενος στην διαχείριση της πανδημίας.

Εφαρμόζουμε το κυλιόμενο σχέδιο όπου οι 7 προηγούμενες επιδημιολογικά ημέρες θα καθορίζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Θα ανοίξει σύντομα η πλατφόρμα για την ηλικία από 80-84 χρόνια, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Από σήμερα προστίθενται 65 κέντρα υγείας και πολλά νέα σημεία εμβολιασμού και από Φεβρουάριο 4 νέα μεγάλα κέντρα εμβολιασμού.

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για ενότητα και αυτοπεποίθηση: «σφυρηλατήσαμε σχέση εμπιστοσύνης» είπε χαρακτηριστικά. «Σήμερα δεν διευρύνουμε μόνο την θαλάσσια κυριαρχία μας αλλά και την εθνική ομοψυχία μας. Η Ελλάδα μεγαλώνει σε έκταση και σε πίστη, ανάστημα και σιγουριά για το μέλλον» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση