Κακλαμανάκης: "Κορίτσι 11-14 ετών η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 17:30 Κακλαμανάκης: "Κορίτσι 11-14 ετών η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε

Η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια. Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία τα οποία κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη κατάθεσή της στον εισαγγελέα, καθώς μίλησε για συναθλήτριά της που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει. "Η ηλικία είναι ανάμεσα σε 11 και 14 ετών", είπε χαρακτηριστικά. "Απ' όσο έχω καταλάβει είναι εννέα χρόνια πριν, γιατί σήμερα είναι 21 ετών, δεν έχει παραγραφεί η υπόθεση", τόνισε μιλώντας για την υπόθεση. "Τα στοιχεία τα έχει η κ. Μπεκατώρου που πήγε στον Εισαγγελέα", ανέφερε απαντώντας σχετικά με την ταυτότητα του θύτη, για το αν ήταν παράγοντας της Ομοσπονδίας.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε και για "διαχρονική κατάχρηση εξουσίας" ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: "δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε διοικητικούς παράγοντες".

Η σοκαριστική καταγγελία του Ολυμπιονίκη προκαλεί αίσθηση και αφήνει πολλά ερωτηματικά γύρω από τα όσα συνέβαιναν στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση