Κρήτη: Προφυλακιστέος ο Νορβηγός για τη δολοφονία στα Μεσκλά – «Αλήτη, βρωμιάρη» του φώναζαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 14:14 Κρήτη: Προφυλακιστέος ο Νορβηγός για τη δολοφονία στα Μεσκλά – «Αλήτη, βρωμιάρη» του φώναζαν

Ομολόγησε και προφυλακίστηκε ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων, στην Κρήτη. Ο 47χρονος, βγαίνοντας από της ανακρίτριας δέχτηκε φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην άνδρα του θύματος.

Δυο ώρες έμεινε ενώπιων της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία στα Μεσκλά. Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκισή του και ο Νορβηγός θα οδηγηθεί στις φυλακές στην Αγυιά Χανίων.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε την 54χρονη σύντροφό του, μητέρα δυο παιδιών και υποστήριξε πως το φονικό έγινε γιατί ήταν μεθυσμένος.

Ο Νορβηγός, όπως αναφέρει το Flashnews.gr υποστήριξε απολογία του ότι την ημέρα της δολοφονίας στα Μεσκλά τόσο εκείνος όσο και το θύμα ήταν πολύ μεθυσμένοι και ναι μεν την σκότωσε, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, δεν θυμάται πως έγινε ο φόνος. Επίσης στην απολογία του είπε πως όταν ξύπνησε την είδε νεκρή και στη θέα του πτώματος φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

«Αλήτη, βρωμιάρη»

Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας για να οδηγηθεί στις φυλακές, ο Νορβηγός δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρώην κουνιάδο του θύματος, τον αδερφό του πρώην άνδρα της.

«Αλήτη, δολοφόνε, βρωμιάρη. Χαμένο κορμί» του φώναζε ο άνδρας.

Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, απείλησε ότι θα σκοτώσει τον Νορβηγό μέσα στη φυλακή αν η απόφαση «δεν είναι αυτή που πρέπει».

Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αλλά αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει, να ξέρει όπως τη σκότωσε, έτσι θα τον σκοτώσω μέσα στη φυλακή».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση