Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιασμός 11χρονης: "Το γούσταρες ή όχι;" - Εξοργιστικές προκλήσεις από τον αμετανόητο 38χρονο προπονητή [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 20:03 Βιασμός 11χρονης: "Το γούσταρες ή όχι;" - Εξοργιστικές προκλήσεις από τον αμετανόητο 38χρονο προπονητή [Βίντεο]

Δεν διστάζει να απευθυνθεί στην αθλήτρια με προκλητικό ύφος - "Δεν μετανιώνω, είχα πλήρη επίγνωση του τι κάνω, δεν είμαι βιαστής - Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ"

Απίστευτα προκλητικός εμφανίζεται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη αθλήτρια επί 4 χρόνια.

Λίγες ώρες πριν συλληφθεί, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Live News" του Mega, όπου εμφανίστηκε με ακάλυπτο το πρόσωπο και επώνυμα και μάλιστα δεν δίστασε να απευθυνθεί στην 20χρονη σήμερα κοπέλα με προκλητικά λόγια:

"Να συνεχίσεις αυτό που κάνεις, και την καταγγελία. Να με κοιτάξεις όμως στα μάτια και θέλω να σκεφτείς, το ήθελες ή δεν το ήθελες; Σου είχα τάξει γάμο και το γούσταρες ή δεν το γούσταρες;".

Μάλιστα, δεν αρνείται και την κακοποίηση, όμως επιμένει ότι είχε σχέση με το 11χρονο παιδί: "Δεν ήταν πλατωνική η σχέση, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν".

Η αντίφαση του κατηγορούμενου προπονητή έγκειται στο γεγονός ότι από τη μία υποστηρίζει ότι ήξερε από πριν ότι θα τιμωρηθεί, και από την άλλη ότι δεν αισθάνεται βιαστής.

"Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ, το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε".

"Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω", συνεχίζει το παραλήρημά του.

"Δεν μετανιώνω"

Ακόμα και όταν το έμαθε ο πατέρας της μικρής, ακόμα κι όταν προχώρησαν σε καταγγελία, ακόμα και όταν απολύθηκε από τον Όμιλο, δεν πτοήθηκε και δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε και τι έγκλημα διέπραξε.

"Έφυγα από την ομάδα γιατί με πήραν τηλέφωνο "σταματάς τη συνεργασία”. Ο πατέρας της δεν με κυνήγησε ποτέ. Μου είπε θα τα πούμε στον εισαγγελέα.

Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω για κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει… εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση του τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή".

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνέντευξη, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για να οδηγηθεί τελικά ενώπιον της δικαιοσύνης.

πηγή: thetoc.gr