Άδωνις Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργήσει με μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 10:00 Άδωνις Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργήσει με μέτρα (φωτο intime)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι παρών στη συνάντηση των Λοιμωξιολόγων που σήμερα (29.01.2021) θα αποφασίσουν αν η Αττική βαφτεί «κόκκινη» και θα επιβληθεί lockdown.

Στην περίπτωση που αυτό γίνει, αν δηλαδή η Αττική «κλείσει» εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, θα υπάρξουν αλλαγές στην αγορά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης καθησυχάζει πως τα μαγαζιά δεν θα κλείσουν.

«Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο» πρόσθεσε.

Έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: «Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο».

Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία από την Δευτέρα, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις  που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο.

 

 

Πηγές: newsit.gr, ANT1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση