Βιασμός 11χρονης: "Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου" - Σοκάρει η αθλήτρια στην κατάθεσή της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 21:18 Βιασμός 11χρονης: "Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου" - Σοκάρει η αθλήτρια στην κατάθεσή της

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την κατάθεση της 20χρονης αθλήτριας - Της έλεγε "Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ" από τα 9 της χρόνια

Ολοένα και περισσότερα αποσπάσματα της κατάθεσης της αθλήτριας ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης στα 11 χρόνια της από τον προπονητή της, έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, στην πολυσέλιδη κατάθεσή της το πρωινό του περασμένου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου, η 20χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, από την ηλικία ήδη των 9 ετών ο προπονητής την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ "τι ωραίο μωρό είσαι εσύ" και "τι ωραίο σώμα έχεις".

"Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου"

Έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Έναν χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και τη βίασε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στον εισαγγελέα, δεν δίστασε την επόμενη ημέρα να τη βιάσει μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Την ίδια στιγμή από την κατάθεσή της αποκαλύπτονται οι πιέσεις και οι εκβιασμοί από μέρους του κατηγορουμένου προκειμένου να μη μιλήσει, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μία ημέρα μετά την κατάθεση Μπεκατώρου και τη γνωστοποίηση στα ΜΜΕ ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος τής έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσει ότι αυτά που της έκανε δεν ήταν έκνομα.

Όπως έχει γίνει εδώ και μέρες γνωστό, η κοπέλα κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο 38χρονος την απειλούσε πως αν μιλούσε για όσα γίνονται, θα σκότωνε τους δικούς την και την ίδια, θα τους κατέστρεφε οικονομικά και θα τους διέλυε από ντροπή.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο προπονητής την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 4 χρόνια, τόσο στο πλαίσιο των προπονήσεων όσο και στα ταξίδια για αγώνες σε τουρνουά ιστιοπλοΐας.

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος
38χρονος βιασμός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Ο πρώην προπονητής οδηγήθηκε στη φυλακή με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα μετά από την απολογία του η οποία διήρκησε τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος, που παρέδωσε και γραπτώς τις θέσεις του, επανέλαβε και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού όσα είχε ισχυριστεί σε δημόσιες δηλώσεις του, επιμένοντας πως αρνείται τον βιασμό και αναφέροντας πως είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη, όχι όταν εκείνη ήταν 11 χρονών αλλά αργότερα, ενώ τονίζει πως "υπήρχε συναίνεση" για όσα έγιναν σε βάρος της ανήλικης.

Ο 38χρονος φέρεται να είπε απολογούμενος, πως εξακολουθεί να αγαπά την αθλήτρια: "Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ" είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αποδεχόμενος την ποινική μεταχείριση που θα αντιμετώπιζε με το τέλος της διαδικασίας απολογίας, φέρεται να είπε: "Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια".

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση