Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Θέλω να σε δω»: Σοκάρουν τα ερωτικά μηνύματα της φιλολόγου στο μαθητή της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 20:29 «Θέλω να σε δω»: Σοκάρουν τα ερωτικά μηνύματα της φιλολόγου στο μαθητή της

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται όσο περνούν οι ώρες γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα.

Η 35χρονη καθηγήτρια από το απόγευμα της Τρίτης (03.02.2020) έχει κλειστεί στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία, ενώ μαζί με το δικηγόρο ετοιμάζει την υπερασπιστική της τακτική, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή.

Τα όσα αναφέρονται μέσα στη δικογραφία που έχει συνταχθεί από τους άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προκαλούν σοκ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ζητηθεί σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές η δημοσιοποίηση των στοιχείων της καθηγήτριας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Η 35χρονη φιλόλογος κατηγορείται πλέον για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανήλικου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη άλλα όχι τα 14 έτη κατ΄ εξακολούθηση, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Κόντος εκφράζει τη μεταμέλεια της και ζητάει συγνώμη. «Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την συνθήκη στην οποία έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του. Ο ρόλος της υπεράσπισης είναι να διαφυλάξει τη νομιμότητα της διαδικασίας, να διευκολύνει τις Ανακριτικές Αρχές στο έργο τους, θέτοντας όμως στην κορυφή των ενεργειών της την προστασία του ανηλίκου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η αποκάλυψη

Όλα άρχισαν στις 20 Ιανουαρίου, όταν η μητέρα του 13χρονου μαθητή της Β΄ Γυμνασίου προσήλθε στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε ότι η φιλόλογος που παραδίδει από τις αρχές του 2020 ιδιαίτερα μαθήματα στο γιο της διατηρεί ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις μαζί του.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν ο ανήλικος με την 35χρονη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Παράλληλα, βρέθηκαν και συνομιλίες τους με έντονο σεξουαλικό και πρόστυχο περιεχόμενο.

Οι συναντήσεις και τα μηνύματα της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερωτική σχέση της καθηγήτριας με τον μαθητή της άρχισε πριν από πέντε μήνες. Η φιλόλογος εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι γονείς του 13χρονου δεν δίστασε -όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της αστυνομίας- να βρεθεί μαζί του ερωτικά ακόμα και μέσα στο σπίτι του, στη Μεταμόρφωση, όταν έλειπαν η μητέρα του και ο πατέρας του. Όταν δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο, τότε οι δύο τους συναντιόνταν σε ξενοδοχεία ή κατέφευγαν στο αυτοκίνητο της κατηγορούμενης. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, δεν ήταν λίγες οι φορές που η 35χρονη εκπαιδευτικός παρότρυνε τον 13χρονο να πει κάποιο ψέμα στους γονείς του προκειμένου να φύγει από το σπίτι του και να βρεθεί μαζί της. “Μου λείπεις…θέλω να σε δω”, “Βρες μια δικαιολογία για να φύγεις από το σπίτι κι έλα να συναντηθούμε”, ήταν μερικά από τα μηνύματα της 35χρονης προς τον ανήλικο.

Σε κατάσταση σοκ

Το πιο συγκλονιστικό από όλα, είναι ότι η κατηγορούμενη που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 14 ετών, είναι μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις δύο ετών, το οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της. Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ, όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της καθηγήτριας, Απόστολος Κόντος.

Ο δικηγόρος της 35χρονης εκπαιδευτικού τονίζει ότι η καθηγήτρια δηλώνει την ειλικρινή συγγνώμη της και θα κάνει ό,τι μπορεί για την προστασία του ψυχισμού του 13χρονου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κ. Κόντου η 35χρονη από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε ενώπιον των αρμόδιων αρχών και πήρε νόμιμη προθεσμία για την απολογία της.

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της 35χρονης φιλολόγου έχει ως εξής:

«Το δικηγορικό γραφείο Απόστολος Γ. Κόντος & Συνεργάτες έλαβε εντολή να εκπροσωπήσει την κατηγορούμενη ενώπιον της 16ης Ανακρίτριας για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια Επιδοκιμάζουμε το υγιές αντανακλαστικό της κοινωνίας μας να ευαισθητοποιείται μπροστά σε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, συνιστά ιερή υποχρέωση όλων η προσέγγιση της υπόθεσης με κύριο μέλημα το βέλτιστο συμφέρον του ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, αποτελεί καθήκον ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης και της αρχής της νομιμότητας του Ποινικού μας Δικαίου. Με αφορμή μερίδα δημοσιευμάτων που κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση επισημαίνεται ότι:

– Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της.

– Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την συνθήκη που έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένεια του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του.

– Ο ρόλος της υπερασπιστής είναι να διαφυλάξει τη νομιμότητα της διαδικασίας, να διευκολύνει τις Ανακριτικές Αρχές στο έργο τους, θέτοντας όμως στην κορυφή των ενεργειών της την προστασία του ανηλίκου.

– Η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγηση της ωστόσο αφορά τη Δικαιοσύνη που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της.

– Σε κάθε περίπτωση, η δημοσίευση ανακριβειών ή άσχετων με την υπόθεση πληροφοριών, βλάπτει πρώτα και κύρια τον ανήλικο και δευτερευόντως την εντολέα μου και το δύο χρονών παιδί της. Δε θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί η μυστικότητας της ανάκρισης και η προσβολή των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων», καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγόρου της κατηγορουμένης εκπαιδευτικού. 

πηγή: newsit.gr