Lockdown: Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Χαρδαλιάς – LIVE εικόνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 19:44 Lockdown: Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Χαρδαλιάς – LIVE εικόνα

Στο «τραπέζι» έπεσαν όλα: Τα σχολεία, το εμπόριο, οι μετακινήσεις, το ωράριο της απαγόρευσης. Πλέον ήρθε η ώρα της… αλήθειας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει ζωντανά όλα τα νέα μέτρα.

Ο κορωνοϊός είναι… εδώ, το lockdown επίσης και όχι μόνο δεν είμαστε ακόμη σε επίπεδα χαλάρωσης, αλλά αντιθέτως αυστηροποίησης με νέα μέτρα!

Τα σενάρια… έδιναν κι έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμή για το ποια θα ήταν τελικά αυτά τα νέα μέτρα, αφού στο τραπέζι έπεσαν όλα: Από τα σχολεία, ως το εμπόριο και τις μετακινήσεις. Και στο… τραπέζι αυτό επικράτησε μια κόλαση, αφού και λιγότερο από μία ώρα πριν την ενημέρωση των 18:00, απόφαση δεν είχε παρθεί! Κι αυτό συνεχίστηκε και… αρκετή ώρα μετά, ενδεικτικό της απουσίας «λευκού καπνού» από την συνεδρίαση των ειδικών που διήρκεσε τελικά ώρες ατελείωτες.

Η ενημέρωση, λοιπόν, ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, ωστόσο πλέον, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει ζωντανά για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ενώ ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 1.195 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία μαζί με τον Γκίκα Μαγιορκίνη βρίσκονται δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά στην ενημέρωση.

Η κυρία Παπαευαγγέλου μίλησε για τα επιδημιολογικά δεδομένα, λέγοντας πως «ο χάρτης κοκκίνισε ξανά» και μιλώντας για την αυξημένη ενδοοικογενειακή διασπορά του ιού.

Η ίδια μίλησε για την ανησυχητική εικόνα στην Αχαΐα, αλλά και τις… κρυφές συναντήσεις σε σπίτια.

Κορωνοϊός: Δείτε LIVE εικόνα από τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση