Ναύπλιο: Η παραμυθένια πόλη - σκηνικό της σειράς που φέρνει "ΕΞΑΨΗ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 10:27 Ναύπλιο: Η παραμυθένια πόλη - σκηνικό της σειράς που φέρνει "ΕΞΑΨΗ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε υπέροχο βίντεο από ψηλά από την ομάδα του Up Stories.

Λένε πως αν υπήρχε μια σίγουρη "συνταγή επιτυχίας" θα την εκτελούσαν όλοι κατά γράμμα και η πολυπόθητη για όλους επιτυχία θα ήταν εξασφαλισμένη.

Η νέα σειρά του MEGA που κυριολεκτικά προκαλεί έξαψη στα μηχανάκια της AGB διαθέτει όλα τα εχέγγυα προκειμένου να πετύχει να επαναφέρει το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ένα καταπληκτικό κάστ ηθοποιών και μια παραμυθένια πόλη ως σκηνικό που εντός αυτής εξελίσσετε το σενάριο της σειράς ήταν αρκετά από μόνα τους για να να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία η νέα σειρά του MEGA channel.

Κι όμως η παραγωγή κρατούσε ίσως το ισχυρότερο χαρτί της κρυφό κατά την προβολή των πρώτων επεισοδίων.

Στις αρχές της εβδομάδας ακούστηκε μέσα από τα νέα επεισόδια ένα καταπληκτικό κομμάτι σε εκτέλεση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο "ΕΞΑΨΗ" και όλοι πίστεψαν πως το "κερασάκι στην ήδη επιτυχημένη τούρτα είχε προστεθεί".

Κι όμως το καλύτερο η παραγωγή το φύλαγε για το τέλος και δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη πως στο συγκεκριμένο τραγούδι τους στίχους τους έχει γράψει ο ιδιοκτήτης του MEGA channel Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο βίντεο μας την εκτέλεση (cover) του τραγουδιού μας κάνει την τιμή να την κάνει ο φίλος Γιώργος Καραδημήτρης.

Ταξιδέψτε λοιπόν έστω και νοερά στο πολυαγαπημένο Ναύπλιο και απολαύστε εικόνες που μας έχουν λείψει από αυτή τη διαχρονικά πανέμορφη πόλη.

Δείτε βίντεο από την ομάδα του Up Stories:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση