Τραγωδία στην Κόρινθο: Βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος γιατρός [βίντεο - φωτό]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 09:44 Τραγωδία στην Κόρινθο: Βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος γιατρός [βίντεο - φωτό]

Eντοπίστηκε νεκρός σε ελαιώνα στην περιοχή Γιαννιώτικα Κορίνθου ο 61χρονος γιατρός που είχαν χαθεί από χθες τα ίχνη του, δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα.

Το θρίλερ ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν o γνωστός γιατρός έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας πάρει μαζί το Ι.Χ αυτοκίνητο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε την αναζήτηση, όπως αναφέρει το korinthos tv.

Λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του σε ελαιώνα στην περιοχή Γιαννιώτικα Κορίνθου. Στο σημείο βρέθηκε o ιατροδικαστής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εικόνες από το μέρος που βρέθηκε ο γιατρός

Πότε χάθηκαν τα ίχνη του

Από νωρίς το βράδυ άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν 61χρονο γιατρό, πού έχει εξαφανιστεί. Από το μεσημέρι είναι οι έρευνες γίνονται στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, γιατί από πληροφορίες, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ένας άντρας έφυγε από το σπίτι του λέγοντας ότι κατευθύνεται εκεί, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι ήταν οι συνάδελφοι του 61χρονου γιατρού στο Νοσοκομείο Κορίνθουπου αγνοείται από χθες. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος μίλησε αποκλειστικά στο Korinthostv.gr για το περιστατικό.

πηγή: Korinthostv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση