Θεσσαλονίκη: Στο ΑΧΕΠΑ ο Κικίλιας - Συσκέψεις, συζητήσεις και στον ορίζοντα σκληρό lockdown

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 11:38 Θεσσαλονίκη: Στο ΑΧΕΠΑ ο Κικίλιας - Συσκέψεις, συζητήσεις και στον ορίζοντα σκληρό lockdown

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατέφθασε λίγο μετά τις 10.00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, την πρώτη στάση των προγραμματισμένων επισκέψεών του.

Ο κ. Κικίλιας θα επισκεφτεί στη συνέχεια το κέντρο υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο, έπειτα το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και αργότερα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η έκτακτη επίσκεψη του υπουργού στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει από χθες έντονη φημολογία για αυστηροποίηση των μέτρων κατα του κορονοϊού στην πόλη, ενώ μάλιστα και οι ειδικοί έχουν ζητήσει την εφαρμογή σκληρού lockdown και στη Θεσσαλονίκη.

Σημειωτέον πως χθες ανακοινώθηκε αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα κατά 100% και οι λοιμωξιολόγοι θα κληθούν να εκτιμήσουν την κατάσταση εν συγκρίσει με τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τα αυξανόμενα κρούσματα, αλλά και τις μεταλλάξεις του ιού που έχουν εντοπιστεί στην πόλη. Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr…

Πηγή: thesstoday.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση