Καραμπόλα στον Κηφισό: Τέσσερα ΙΧ συγκρούστηκαν με περιπολικό και κλούβα της ΕΛ.ΑΣ που μετέφερε την Πόλα Ρούπα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 19:44 Καραμπόλα στον Κηφισό: Τέσσερα ΙΧ συγκρούστηκαν με περιπολικό και κλούβα της ΕΛ.ΑΣ που μετέφερε την Πόλα Ρούπα

Η Πόλα Ρούπα μεταφερόταν, με την κλούβα της ΕΛΑΣ που ενεπλάκη στο τροχαίο, στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Καραμπόλα έξι οχημάτων, ανάμεσα τους μία κλούβα κι ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30  ρεύμα ανόδου του Κηφισού και πριν τηλεωφόρο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η κλούβα που ενεπλάκη στην καραμπόλα, μετέφερε το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα.

Η Πόλα Ρούπα μεταφερόταν στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τα τέσσερα Ι.Χ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπεσαν πάνω τους το περιπολικό και το λεωφορειάκι της ΕΛ.ΑΣ. που ακολουθούσαν, όπως αναφέρει το Reader.gr.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό. Την ώρα της σύγκρουσης επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με βροχή και ολισθηρό οδόστρωμα, λόγω της νεροποντής.

Η Πόλα Ρούπα μεταφερόταν, με την κλούβα της ΕΛΑΣ που ενεπλάκη στο τροχαίο, στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση